B2B  

Jitsk chocolates
voor professionals

Het zou jammer zijn om de heerlijke chocolade, koekjes en ijsjes van Jitsk Chocolates enkel voor onszelf te houden. Naast ons eigen verkooppunt in onze shop/atelier in Antwerpen zijn onze producten ook verkrijgbaar op exclusieve locaties, bij zorgvuldig uitgekozen partners die onze filosofie en passie voor smaak delen.

JITSK Horecapartners

Fijnproevers kunnen genieten van de producten van Jitsk in verschillende horecazaken.

Ben jij een horeca-zaakvoerder en wil je de klanten van je bar, restaurant of hotel graag verwennen met onze producten? Neem dan contact op met onze B2B-verantwoordelijke:  info@jitsk.com

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

JITSK Retailers

Wil je graag thuis genieten van het heerlijke assortiment van Jitsk Chocolates, maar woon je niet in de buurt van onze winkel? Geen probleem, want onze producten zijn ook verkrijgbaar bij verschillende zorgvuldig geselecteerde handelaars, stuk voor stuk zaken die het Jitsk-kwaliteitslabel dragen.

  Hier kan je terecht voor onze producten:

Ken of ben jij een winkelier met een passie voor kwaliteit die het Jitsk assortiment graag in de rekken wil? 

Neem dan contact op met onze B2B-verantwoordelijke:  info@jitsk.com

JITSK Japan

Belgische chocolade is een wereldwijd begrip, en Jitsk Chocolates heeft zich van bij de start mee op de internationale markt gestort. Na zijn succesvolle passages op de World Expo in Shanghai en in de Koreaanse stad Seoul werd Jitsk enthousiast onthaald bij de Aziatische chocoladeliefhebber. Het succes resulteerde in een Japanse afdeling van Jitsk Chocolates. Ondertussen zit Jitsk niet stil, en verovert hij stap voor de stap de globale chocolademarkt.

  https://jitsk.jp

Odoo • Tekst en afbeelding